• DLA RODZICÓW

      • INFORMACJA

        31-10-2019 (CZWARTEK) JEST DNIEM WOLNYM OD ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH.W TYM DNIU OTWARTA BĘDZIE ŚWIETLICA SZKOLNA.

        DYŻUR NA ŚWIETLICY

        7:30-12:30 P. R. WOJTCZAK

        12:35-16:00 P. M. BEGOL

      • INFORMACJA

        Rodzice oczekujący na dzieci po skończonych zajęciach lekcyjnych proszeni są o przebywanie na korytarzu przy wejściu głównym w celu niezakłócania pracy dyżurujących nauczycieli i pozostałych uczniów.

      • OPŁATA ZA OBIADY W MIESIĄCU PAŹDZIERNIKU WYNOSI 63 ZŁ.

        Wpłaty za obiady prosimy uiszczać do 10-go każdego miesiąca u p. intendentki.

      • JADŁOSPIS

        30.09 - 11. 10. 2019

        Poniedziałek 30.09.2019

        Gulasz wieprzowy; 1, 2, 7. Sałatka z ogórków kiszonych z marchewką i kukurydzą. Napój z kiwi.

         

        Wtorek 1.10.2019

        Zupa pomidorowa z ryżem; 1, 6, 7.

        Kotlet drobiowy; 1,2. Ziemniaki. Mizeria z ogórków z jogurtem nat.; 6.  Kompot wieloowocowy.


        Środa 2.10.2019

        Zupa barszcz biały; 6, 7.

        Łazanki z kapustą i kiełbasą; 1, 6, 8. Sok KUBUŚ.

         

        Czwartek 3.10.2019

        Zupa kalafiorowa; 6, 7.

        Schab pieczony, sos; 1, 6, 7. Ziemniaki. Sałata lodowa z serem Favita; 6. Kompot porzeczkowy.

         

        Piątek 4.10.2019

        Zupa barszcz czerwony; 6, 7.

        Krokiety z kapustą i pieczarką. Jabłko. Kompot truskawkowy.


        Poniedziałek 7.10.2019

        Zupa brokułowa; 6, 7.

        Fasolka po bretońsku; 1, 2, 7, 8. Ziemniaki. Jogurt pitny.

         

        Wtorek 8.10.2019

        Zupa jarzynowa; 6, 7.

        Kotlet szwajcarski; 1, 4, 7. Ziemniaki. Marchewka z groszkiem. Kompot wiśniowy.


        Środa 9.10.2019

        Zupa grochowa; 1, 7, 6.

        Makaron z serem; 1, 2, 6. Napój pomarańczowy.

         

        Czwartek 10.10.2019

        Gołąbki; 1, 2. Sos pomidorowy; 6. Ziemniaki. Kompot z rabarbaru, śliwek, porzeczki. Nektarynka.

         

        Piątek 11.10.2019

        Zupa ogórkowa; 6, 7.

        Filet rybny smażony; 1, 2, 6. Ziemniaki. Surówka z pory, marchewki i jabłka.  Kompot.

         

        Alergeny stosowane w zakładzie i mogące występować w posiłkach: 1 - Zboża zawierające gluten, 2. Jaja i produkty pochodne, 3. Ryby i produkty pochodne, 4. Orzechy tzn. orzechy laskowe, włoskie, nerkowce, pekan, brazylijskie, pistacje. 5. Soja i produkty pochodne, 6. Mleko (łączniez laktozą), 7. Seler, 8. Gorczyca, 9. Ziarno sezamu, 10. Dwutlenek siarki i siarczyn, 11. Skorupiaki