INFORMACJA
RODZICE UCZNIÓW KLAS 1-3 PROSZENI SĄ O UREGULOWANIE PŁATNOŚCI ZA OBIADY W WYSOKOŚCI 12 ZŁ ZA MIESIĄC LISTOPAD 2020 R.
INFORMACJA
14.10.2020 (Dzień Edukacji Narodowej) jest dniem wolnym od zajęć dydaktycznych. Informujemy, iż będą odbywały się wtedy zajęcia opiekuńczo-wychowawcze (świetlica) w godzinach 07:30 – 16:00.
DYŻURY NA ŚWIETLICY
07:30 - 08:30 p. B. Nowald
08:30 – 09:30 p. M. Begol, p. A. Chochoł-Waskin
09:30 – 10:30 p. B. Krawczyk, p. K. Błaszczyk
10:30 – 12:00 p. E. Gzyl, p. R. Wojtczak
12:00 – 13:00 p. A. Łuczkowska, p. I. Piątek
13:00 – 14:00 p. E. Wierzbicka, p. A. Borecka
14:00 – 15:00 p. A. Babij, p. P. Karski
15:00 – 16:00 p. A. Andrejczuk, p. Ł. Dorniak
Rodzice (opiekunowie) wskazani w KARCIE ZAPISU DZIECKA DO ŚWIETLICY zobowiązani są okazać dowód osobisty przy odbiorze dziecka.
Kwota za obiady w miesiącu październiku wynosi 63,00 zł
Wpłaty dokonujemy na konto:
13 8355 0009 0071 2482 2000 0003INFORMACJA
Rodzice oczekujący na dzieci po skończonych zajęciach lekcyjnych proszeni są o przebywanie na korytarzu przy wejściu głównym w celu niezakłócania pracy dyżurujących nauczycieli i pozostałych uczniów.
OPŁATA ZA OBIADY W MIESIĄCU MARCU WYNOSI 66 ZŁ.
Wpłaty za obiady za miesiąc marzec proszę dokonać w dniach 26 - 27 marca u pani intendentki.
Nadpłata za miesiąc marzec zostanie rozliczona w kwietniu.
JADŁOSPIS
19.10.2020 r – 30.10.2020 r
19.10.2020r-Poniedziałek
Zupa ogórkowa;4,7.
Spaghetti z mięsem mielonym.1,2,6,7.Napój z kiwi.
20.10.2020r – Wtorek
Kotlet drobowy;1,2,6,7.
Ziemniaki. Sałata lodowa z serem Favita;6.
Kompot truskawkowy. Banan.
21.10.2020r.- Środa
Zupa kalafiorowa;6,7.
Pieczeń z karkówki,sos;1,6,7,8.Kasza gryczana;1.
Surówka z kapusty białej z papryką,rzodkiewką,kukurydzą;1,7,8.Sok KUBUŚ
22.10.2020r-Czwartek
Udko pieczone;1,4,7,8.
Ziemniaki.
Sałatka z pomidorów, ogórków .Kompot wieloowocowy.
23.10.2020.- Piątek
Zupa krupnik ryżowy;7,1.
Pierogi ruskie;1,6.
Napój pomarańczowy. Jabłko.
26.10.2020r - Poniedziałek
Zupa fasolowa.;1,6,7.
Łazanki z kapustą i kiełbasą;1,2,6,8.
Napój z kiwi.
27.10.2020r-Wtorek
Kotlet mielony;1,2,7,8
Ziemniaki. Buraczki .Kompot
28.10.1020r- Środa
Zupa kartoflanka.7,8.
Filet z kurczaka w sosie z curry;1,6,7.Ryż;1.Fasolka szparagowa. Kompot.
29.10.2020- Czwartek
Filet rybny .
Ziemniaki. Surówka z kapusty kiszonej. Kompot porzeczkowy.
30.10.2020r- Piątek
Zupa tajska;6,7
Kopytka;1,2,6,7.Sos pieczarkowy;1,6.Surówka z pory ,marchewki i jabłka. Kompot.
Alergeny stosowane w zakładzie mogące występować w posiłkach;1. Zboża zawierające gluten,
2.Jaja i produkty pochodne3.Ryby i produkty pochodne.4.Orzechy tzn .orzechy laskowe ,włoskie,
nerkowce, pekan, orzechy brazylijskie ,pistacje.5.Soja i produkty pochodne.6.Mleko(łącznie z laktozą)
7.Seler.8. Gorczyca.9.Ziarno sezamu. 10. Dwutlenek siarki i siarczan.11.Skorupiak