• DLA RODZICÓW

      • INFORMACJA

        RODZICE UCZNIÓW KLAS 1-3 PROSZENI SĄ O UREGULOWANIE PŁATNOŚCI ZA OBIADY W WYSOKOŚCI 12 ZŁ ZA MIESIĄC LISTOPAD 2020 R.

      • INFORMACJA

         

        14.10.2020 (Dzień Edukacji Narodowej) jest dniem wolnym od zajęć dydaktycznych. Informujemy, iż będą odbywały się wtedy zajęcia opiekuńczo-wychowawcze (świetlica) w godzinach 07:30 – 16:00.

         

        DYŻURY NA ŚWIETLICY

        07:30 - 08:30         p. B. Nowald

        08:30 – 09:30        p. M. Begol, p. A. Chochoł-Waskin

        09:30 – 10:30        p. B. Krawczyk, p. K. Błaszczyk

        10:30 – 12:00        p. E. Gzyl, p. R. Wojtczak

        12:00 – 13:00        p. A. Łuczkowska, p. I. Piątek

        13:00 – 14:00        p. E. Wierzbicka, p. A. Borecka

        14:00 – 15:00        p. A. Babij, p. P. Karski

        15:00 – 16:00        p. A. Andrejczuk, p. Ł. Dorniak

      • Rodzice (opiekunowie) wskazani w KARCIE ZAPISU DZIECKA DO ŚWIETLICY zobowiązani są okazać dowód osobisty przy odbiorze dziecka.

      • Kwota za obiady w miesiącu październiku wynosi 63,00 zł

         

        Wpłaty dokonujemy na konto:


        13 8355 0009 0071 2482 2000 0003

      • INFORMACJA

        Rodzice oczekujący na dzieci po skończonych zajęciach lekcyjnych proszeni są o przebywanie na korytarzu przy wejściu głównym w celu niezakłócania pracy dyżurujących nauczycieli i pozostałych uczniów.

      • OPŁATA ZA OBIADY W MIESIĄCU MARCU WYNOSI 66 ZŁ.

        Wpłaty za obiady za miesiąc marzec proszę dokonać w dniach 26 - 27 marca u pani intendentki.

        Nadpłata za miesiąc marzec zostanie rozliczona w kwietniu.

      • JADŁOSPIS

                                         19.10.2020 r – 30.10.2020 r

         

        19.10.2020r-Poniedziałek

        Zupa ogórkowa;4,7.

        Spaghetti z mięsem mielonym.1,2,6,7.Napój z kiwi.

         

        20.10.2020r – Wtorek

        Kotlet drobowy;1,2,6,7.

        Ziemniaki. Sałata lodowa z serem Favita;6.

        Kompot truskawkowy. Banan.

         

        21.10.2020r.- Środa

        Zupa kalafiorowa;6,7.

        Pieczeń z karkówki,sos;1,6,7,8.Kasza gryczana;1.

        Surówka z kapusty białej z papryką,rzodkiewką,kukurydzą;1,7,8.Sok KUBUŚ

        22.10.2020r-Czwartek

        Udko pieczone;1,4,7,8.

        Ziemniaki.

        Sałatka z pomidorów, ogórków .Kompot wieloowocowy.

        23.10.2020.- Piątek

        Zupa krupnik ryżowy;7,1.

        Pierogi ruskie;1,6.

        Napój pomarańczowy. Jabłko.

         26.10.2020r - Poniedziałek

        Zupa fasolowa.;1,6,7.

        Łazanki z kapustą i kiełbasą;1,2,6,8.

        Napój z kiwi.

        27.10.2020r-Wtorek

        Kotlet mielony;1,2,7,8

        Ziemniaki. Buraczki .Kompot

        28.10.1020r- Środa

        Zupa kartoflanka.7,8.

        Filet z kurczaka w sosie z curry;1,6,7.Ryż;1.Fasolka szparagowa. Kompot.

        29.10.2020- Czwartek

        Filet rybny .

        Ziemniaki. Surówka z kapusty kiszonej. Kompot porzeczkowy.

        30.10.2020r- Piątek

        Zupa tajska;6,7

        Kopytka;1,2,6,7.Sos pieczarkowy;1,6.Surówka z pory ,marchewki i jabłka. Kompot.

         

        Alergeny stosowane w zakładzie mogące występować w posiłkach;1. Zboża zawierające gluten,

        2.Jaja i produkty pochodne3.Ryby i produkty pochodne.4.Orzechy tzn .orzechy laskowe ,włoskie,

        nerkowce, pekan, orzechy brazylijskie ,pistacje.5.Soja i produkty pochodne.6.Mleko(łącznie z laktozą)

        7.Seler.8. Gorczyca.9.Ziarno sezamu. 10. Dwutlenek siarki i siarczan.11.Skorupiak